Uw kamer


Sinds april 2016 hebben wij achter in onze tuin twee geheel nieuwe BnB kamers.  Beiden op de begane ca. 3,5 x 6,5 mtr met een eigen badkamer met douche en toilet. Deze kamer heeft een eigen ingang aan het einde van onze royale tuin (35 mtr) met verschillende zitjes, en kunt u bereiken door om het huis te lopen.

In de kamer een tweepersoonsbed 160×200, een werktafel, een flatscreen TV, een makkelijke stoel, opbergruimte, koelkastje, mogelijkheid om koffie (Nespresse en oplos)/thee te maken, badkamer met douche en toilet edn voldoende ruimte om uw spulletjes kwijt te kunnen. Vanzelfsprekend hebben wij snel internet en Wifi.

Het ontbijt serveren we bij mooi weer op het overdekte terras, maar meestal in onze gezellige keuken. Wij serveren een uitgebreid continentaal ontbijt.

Prijs indicatie vanaf 85 euro per nacht voor 2 personen. Prijs voor 1 persoon is vanaf 80 euro. Ontbijt is mogelijk a 10 euro p.p. per dag. Prijs is inclusief BTW en exclusief toeristenbelasting.
Weektarief is met een D.I.Y. ontbijt. Binnen mag er niet gerookt worden, maar de tuin biedt voldoende plekjes waar u rustig van uw sigaar of sigaret kunt genieten, zonder de niet-rokers te storen. U krijgt een eigen sleutel, veel informatie kunt u vinden in ons B&B boekje. Als u ons nodig heeft kunt u ons in het huis vinden. We hopen dat u zich thuis voelt, als u iets nodig heeft of een klacht heeft, zeg het ons a.u.b.
Verder denken we dat “vertrouwen” een belangrijk woord is.